Main content
OUR DERM SOLUTION FOR RADICAL RETINOL RENEWAL

LÆR MER OM KIEHL'S SERUM MED RETINOL

NYHET Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

KJØP NÅ
Retinol er ikke bare egnet for eldre hud! Denne potente ingrediensen kan brukes i alle hudpleierutiner. Det er nettopp derfor vi anbefaler å inkludere vårt retinol i enhver hudpleierutine, selv før synlige aldringstegn oppstår. På denne måten vil du oppleve anti-aldring fordeler med redusert sannsynlighet for at bivirkninger som rødhet, tørr hud og flassing skal oppstå.

Det er ikke uvanlig å oppleve synlige bivirkninger av retinol

Selv om retinol ikke gjør huden tynnere, er det ikke uvanlig å oppleve bivirkninger av retinol når du inkluderer retinol produkter i hudpleierutinen. Potensielle bivirkninger inkluderer flassing, tørrhet, stramhet og rødhet.

Kiehl's kjemikere har imidlertid utviklet en retinol-formel som er spesielt utviklet for å minimere sannsynligheten for disse ubehagelige effektene! Vårt Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum er nøyaktig formulert for å gi synlige fordeler med minimalt ubehag.
RETINOL PRODUCT

Bivirkninger av retinol er faktisk ikke et dårlig tegn, det finnes en periode kjent som retiniseringsperioden hvor det er vanlig at huden opplever ubehag mens den venner seg til retinol-produktet. Denne perioden varer spesielt de to første ukene. Du trenger imidlertid ikke å oppleve disse bivirkningene av retinol for å vite at retinol produktet virker:

Vår formel for mindre ubehag

90 %* av brukerne er enige i at huden føles behagelig mens de bruker vårt anti-aldrings serum med retinol. Dette er takket være vår patentansøkte mikrodoseformel som gir synlige anti-aldring fordeler og bidrar til å fremme en sterkere hudbarriere for å prioritere hudens toleranse for rent retinol.

Rent retinol er den mest effektive formen for retinol, i motsetning til mer milde former som retinolforbindelser. Særlig for førstegangsbrukere av retinol kan høyere innhold av rent retinol øke risikoen for bivirkninger av retinol. Hos Kiehl's har vi utviklet en teknologi som leverer en nøyaktig dose av potent rent retinol. Vår formulering er utviklet for å forbedre hudens utseende uten ubehag.

Kiehl’s Advanced Micro-Dose Pure Retinol Technology

Med vår mikrodose retinol-formel vil du se forbedring i de viktigste tegnene på aldring av huden med minimal risiko for ubehag, selv i løpet av de første to ukene hvor det er vanlig med ubehag. ​

Vår mikrodose-retinolformel virker gjennom topisk levering av en balansert mengde rent retinol. ​

Vår skånsomme formel fremmer hudens fornyelse og motvirker gradvis tegn på synlig aldring av huden. Den patentansøkte sammensetningen gjør det enkelt for deg å innlemme våre retinolholdige produkter i din daglige rutine. Serumet vårt inneholder også ceramider og bidrar til å styrke hudbarrieren, beskytte huden mot uttørking og minimere ubehag.

Din daglige retinolrutine ​​

Til din daglige rutine anbefaler vi en ekstra fuktighetsgivende fuktighetskrem, som vår bestselgende ansiktskrem og en effektiv solkrem til ansiktet, som vår solkrem med SPF 50+. Vi anbefaler alltid at du avslutter din daglige hudpleierutine med solkrem! ​ ​


RETINOL PRODUCT 2

Din nattlige retinolrutine

Hvis du påfører retinol serum om natten, anbefaler vi at du kombinerer dette med en av våre fuktighetskremer eller ansiktsoljer, som f.eks. vår ansiktsolje med lavendel.

RETINOL PRODUCT 2

Usant: Følsom hud bør ikke bruke retinol

Personer med sensitiv hud kan bruke retinol produkter, spesielt hvis de begynner med vår mikrodoseformel, som er utviklet for å hjelpe huden med å tolerere retinol med minimalt ubehag sammenlignet med det som vanligvis oppleves under tilvenning til retinol.

​​*Basert på en forbrukerstudie av 135 paneldeltakere.

Orientation message
For the best experience, please turn your device