Main content
Ultimat hudpleierutine for kombinert hud

Den ultimate hudpleierutinen for kombinert hud

De med kombinasjonshud tenker kanskje at det å holde huden pleiet og beskyttet noen ganger kan føles litt utfordrende å balansere. Å finne riktig hudpleierutine og hudpleieprodukter for kombinasjonshud er nøkkelen til å holde den oljete t-sonen og dehydrert hud i sjakk.


Hva er kombinert hud?

Det er lettere å finne den riktige hudpleierutinen når du vet hvilken hudtype du har. Som navnet antyder er kombinasjonshud vanligvis en blanding av fet og tørr hud samtidig. I motsetning til fet hud, som kan føre til at hele ansiktet ser glinsende og fett ut, vil de som har kombinasjonshud slite med overflødig olje og ujevnheter i t-sonen (pannen, nesen og haken) og tørre og matte områder på kinnene, tinningene og øyeområdet. Den perfekte hudpleie for kombinert hud er å gi huden nok fuktighet samtidig som den bidrar til å matte eller absorbere overflødig olje.


Trinn 1: Ansiktsrens

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Old price New price kr 395,00

Å finne det rette renseproduktet er nøkkelen til å finne den riktige balansen. Du vil ha en formel som er skånsom nok til å motvirke ubalanse og ikke forverre den. Den skummende Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash er et skånsom renseprodukt. Den kremete gelformelen renser forsiktig bort olje og smuss uten å tørke ut huden for å fjerne urenheter uten å forårsake ytterligere irritasjon.


Trinn 2: Toner

Ultra Facial Toner

Ultra Facial Toner

Old price New price kr 290,00

En balansert ansiktstoner kan hjelpe problemhud til å føles mer behagelig. Ultra Facial Toner er skånsom, men effektiv for alle hudtyper, og renser overflaten for uønsket smuss og rester som forberedelse til en pleiende dose fuktighet.

Ultra Facial Toner

Ultra Facial Toner

Old price New price kr 290,00


Trinn 3: Serum

Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

Hvis du opplever at rike fuktighetskremer etterlater huden din fet, kan løsningen være et lettere serum som gir huden fuktigheten den trenger for å motvirke produksjon av olje og bidra til at oljete kombinasjonshud føles mer balansert.

Vi anbefaler Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, som er fullpakket med effektive fuktighetsgivende stoffer som glyserin, for å hjelpe med å fylle ut og gjenopplive matt, sliten hud med fuktighet. Midnight Recovery Concentrate jobber også hardt mens du sover. Beriket med pleiende botaniske ingredienser, gjenoppretter dette nattserumet huden slik at du våkner opp til en mer strålende, friskere hudtone.


Trinn 4: Øyekrem

Creamy Eye Treatment with Avocado

Creamy Eye Treatment with Avocado

Old price New price kr 625,00

Huden rundt øyet er sart, og de med kombinasjonshud kan oppleve at den kan være mye tørrere enn resten av ansiktet. Prøv vår Creamy Eye Treatment with Avocado, som gir en rask fuktighetsgivende effekt til hudpleierutinen for kombinasjonshud. Øyeserumet vårt er beriket med vitamin C og reduserer synligheten av fine linjer og mørke ringer. For anti-aldring hudpleie anbefaler vi vår Super Multi-Corrective øyekrem som retter seg mot brynbenet, øyelokket, ”crow’s feet” og under øyet for at øynene skal se synlig yngre ut.​

Creamy Eye Treatment with Avocado

Creamy Eye Treatment with Avocado

Old price New price kr 625,00


Trinn 5: Ansiktskrem

Ultra Facial Cream

Ultra Facial Cream

Old price New price kr 760,00

Mange tror at fuktighetskremer og kombinasjonshud ikke er en god kombinasjon, men hydrering er nøkkelen for alle hudtyper- og rutiner for å holde huden sunn. Vår Ultra Facial Cream er lett og ikke-fettete, noe som gjør den til en flott fuktighetskrem for kombinasjonshud. Formelen vår er formulert med Squalane og passer for alle hudtyper, inkludert kombinasjonshud.​


Trinn 6: Solfilter (SPF)

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Old price New price kr 720,00

SPF er avgjørende for enhver hudpleierutine for å beskytte huden mot UVA og UVB-stråler og for tidlige aldringstegn – selv på overskyede dager. Les mer om hvorfor her.

Vår Ultra Light Daily UV Defense er en lett solkrem som absorberes raskt for å gi bred beskyttelse. Finn solkremen som passer hudtypen din.

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Old price New price kr 720,00


Valgfritt Trinn: Maske

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Old price New price kr 440,00

Hvis du sliter med matt hud eller ønsker å gi den dehydrerte huden et løft, vil multi-masking være din venn. Påfør en pleiende nattmaske på tørre områder over natten og vår rensende Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque på t-sonen for å rense overflødig talg og smuss.


Orientation message
For the best experience, please turn your device