Main content

FINN UT HVORDAN HYALURONSYRE HJELPER HUDEN DIN

Enten du er nybegynner eller har lang erfaring med hudpleieprodukter fra Kiehl's, har du sikkert hørt om hyaluronsyre. Dette svært populære molekylet er en av de mest kjente hudpleieingrediensene på markedet i dag, og med god grunn. For det første er det en kraftig, men lett fuktighetsgiver som tolereres godt av praktisk talt alle hudtyper. Hyaluronsyre er hyppig brukt i antiaging-produkter og er anerkjent for sin evne til å absorberes raskt og synlig forbedre hudens utseende.

Til tross for dens popularitet er det mye du kanskje ikke vet om hyaluronsyre, som hvordan den også kan brukes i hårpleieprodukter. Vi skal nå ta et dypdykk i hyaluronsyre, slik at du kan lære alt om denne mirakelingrediensen. Les videre for å finne ut mer om de mest populære bruksområdene for hyaluronsyre, hvordan den virker, og ikke minst hvordan du kan innlemme den i hudpleierutinen din, slik at du kan oppnå en klarere, yngre utseende hud.Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff som finnes i nesten alt kroppsvev. Vitenskapelig sett er det klassifisert som en type molekyl kjent som et glykosaminoglykan (GAG). Biologisk sett er det primære formålet med hyaluronsyre å fukte og smøre kroppens bløtvev.
Hyaluronsyre er en populær og nyttig ingrediens i hudpleieprodukter på grunn av ingrediensens evnen til å binde seg til og holde på store mengder vann: Studier viser at et enkelt hyaluronsyremolekyl kan holde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann.* På grunn av dette brukes den hyppig i fuktighetskremer og serum, spesielt de som er rettet mot fine linjer og rynker. Hyaluronsyre er også en vanlig ingrediens i enkelte hårpleieprodukter.

Fordeler med hyaluronsyre for huden

Hyaluronsyre som ingrediens i topisk hudpleie har mange verdifulle fordeler. Bruken i fuktighetsgivende produkter er sannsynligvis den mest kjente bruken av hyaluronsyre, men den kan også bidra til å gjøre huden fyldigere, styrke fuktighetsbarrieren og fremme en mer ungdommelig utseende hud.** Tidligere har du lært alt du trenger å vite om hva hyaluronsyre kan gjøre for huden din. Finn også ut hvilke Kiehl's-produkter du kan bruke for å høste de hudforbedrende fordelene til denne fantastiske ingrediensen.

1. Den beskytter og styrker hudens fuktighetsbarriere

Forskning viser at hyaluronsyre er en viktig komponent i hudbarrieren. Den viktigste fordelen til hyaluronsyre er å tilføre huden fukt og holde den fuktet, men i tillegg bidrar hyaluronsyre også til å beskytte huden mot miljømessige stressfaktorer som forurensning og UV-eksponering.

Har du prøvd vårt nyeste Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid - Moisturizing Serum? Dette konsentrerte serumet gir tørr hud 1,5 % hyaluronsyre og bidrar til å gjenoppbygge og holde på fuktigheten, slik at du får en sunn og fuktet hud. Den hurtigabsorberende formelen gjør at du raskt kan tilføre aktive stoffer til huden for å gi den synlig mer fylde og fuktighet.

2. Den kan redusere synligheten av fine linjer

Etter hvert som vi blir eldre, reduseres kroppens naturlige produksjon av hyaluronsyre og proteiner som kollagen og elastin, som til slutt fører til fine linjer, rynker og andre synlige tegn på aldring. *** Hyaluronsyre har evnen til å fukte og gjøre huden fyldigere, og dette gjør den umiddelbart til et spesielt nyttig våpen i din antiaging-rutine.

For å holde huden fast og fyldig kan du prøve å inkludere Iris Extract Activating Treatment Essence i din daglige hudpleierutine. Denne lette sammensetningen inneholder hyaluronsyre, irisrotekstrakt og mild lipohydroksysyre. Den eksfolierer og fukter huden og gir en glattere og mer strålende hud. Vi anbefaler at du bruker denne essensen morgen og kveld etter toner, men før serum, for å forberede huden på mer effektive antiaging-behandlinger.

For mer intensiv behandling av fine linjer og rynker, prøv Super Multi-Corrective Anti-Aging Face and Neck Cream. Denne hurtigabsorberende fuktighetskremen inneholder hyaluronsyre, fytomimetisk vitamin A og chagasopp. Den arbeider målrettet mot hudens 7 mest synlige aldringstegn, inkludert fine linjer og rynker, mindre elastisk hud og ujevn hudtone og tekstur

3. I kombinasjon med C-vitamin bidrar hyaluronsyre til økt utstråling og sunn glød i huden

I hudpleieprodukter kombineres hyaluronsyre ofte med antioksidanten C-vitamin. Forskning viser at hyaluronsyre og C-vitamin arbeider sammen for å øke hudens absorbering av begge ingrediensene.***

Du kan høste disse fordelene med vårt best vurderte Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, som inneholder hyaluronsyre og 12,5 % C-vitamin. Konsentratet gjør huden klarere og mer fuktet. Dette unike vannfrie serumet reduserer også synlig fine linjer, reduserer synligheten av porer og bidrar til å fremme hudens utstråling.

Til øyepartiet anbefaler vi Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum. Denne skånsomme, men effektive behandlingen er dermatologisk og oftalmologisk testet og sikker for kontaktlinsebrukere. Bruk ringfingeren til å klappe produktet forsiktig rundt øyepartiet morgen og kveld for friskere og klarere øyne.

* “Hyaluronan: A Natural Moisturizer for Skin Care.” Harry's Cosmeticology, by Daniela ŠMejkalová et al., 9th ed., vol. 2, Chemical Publishing Company., 2015, pp. 605–622
** Narurkar, Vic A et al. “Rejuvenating Hydrator: Restoring Epidermal Hyaluronic Acid Homeostasis With Instant Benefits.” Journal of drugs in dermatology: JDD vol. 15,1 Suppl 2 (2016): s24-37.
*** “Understanding The Ingredients In Skin Care Products.” Cleveland Clinic. 10 Oct 2019. https://my.clevelandclinic.org/health/articles/10980-understanding-the-ingredients-in-skin-care-products

Orientation message
For the best experience, please turn your device