Main content

DIN HUDPLEIERUTINE FOR FET HUD

Fet hud kommer av økt produksjon av talg, hudens naturlige olje. Overflødig olje kan få huden til å føles oljete umiddelbart etter rens og kan føre til at huden i T-sonen blir oljete, tilstoppede porer og urenheter.​

Hos Kiehl's har vi produkter som passer for alle hudtyper. Les videre for å oppdage vår anbefalte rutine for fet fet hud, med de beste tipsene for pleie av huden. 


Trinn 1: Rens

Ultra Facial Oil-Free Cleanser

Ultra Facial Oil-Free Cleanser

Old price New price kr 275,00

​Start rutinen med å rense huden for å fjerne olje og smuss. Dette gjør ikke bare huden mindre blank, det vil også bidra til å forberede huden din på å absorbere det som kommer – enten det er et serum eller oljefri fuktighetskrem. Prøv Ultra Facial Cleanser for Oily Skin Types, formulert med sitronekstrakt og ørkenplanteekstrakt. Rensen etterlater huden ren og frisk. Skum opp og skyll med vann før du tørker huden forsiktig med et håndkle eller et papir.


Trinn 2: Ansiktsvann

Ultra Facial Oil-Free Toner

Ultra Facial Oil-Free Toner

Old price New price kr 290,00

Ansiktsvann gjør renserutinen komplett. Bruk vår PH-balanserte Ultra Facial Toner for Oily Skin Types, formulert med antarcticine og ørkenplanteekstrakt. Påfør flere dråper på en bomullspad og påfør over hele ansiktet. Ansiktsvannet for fet hud er både skånsomt og effektivt, og bidrar til å fjerne overflødige rester samtidig som det fukter huden.

Kiehl's eksperttips: Unngå produkter som fjerner hudens naturlige oljer, for når huden mangler fuktighet, kan den faktisk produsere mer olje. 

Ultra Facial Oil-Free Toner

Ultra Facial Oil-Free Toner

Old price New price kr 290,00


Trinn 3: Øyepleie

Creamy Eye Treatment with Avocado

Creamy Eye Treatment with Avocado

Old price New price kr 400,00

Et godt øyeprodukt er et viktig trinn i enhver hudpleierutine, og det er mange gode grunner til å inkludere det i din daglige hudpleierutine. Fukt det delikate området under øynene med vår Creamy Eye Treatment with Avocado, eller synlig reduserer mørke ringer under øynene med vårt øyeserum med C-vitamin. Bli kjent med hele vårt utvalg av øyepleieprodukter her.


Trinn 4: Fukt huden

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream

Old price New price kr 395,00

Du tror kanskje at oljete eller kombinert hud og fuktighetskremer ikke går hånd i hånd, men fuktighet er nøkkelen til enhver hudpleierutine for å styrke hudbarrieren. Trikset er å bruke en liten mengde av riktig produkt: «less is more» når det kommer til fuktighetskremer. Prøv Ultra Facial Gel-Cream for Oily Skin Types. Denne fuktighetskrem for fet hud inneholder ikke olje. Den føles frisk på huden med en umiddelbar kjølende effekt, i tillegg til at den både er hurtigabsorberende og lett. 

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream

Old price New price kr 395,00


Trinn 5: UV-beskyttelse

Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel

Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel

Old price New price kr 540,00

Sørg for at du aldri forlater hjemmet uten SPF, og det gjelder hele året. Selv på en overskyet dag er solkrem nøkkelen til å beskytte huden mot for tidlig aldring. Bruk Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel solkrem med faktor 50 etter fuktighetskrem, før du påfører foundation eller annen makeup. Klapp produktet over ansiktet og fordel det forsiktig over huden i sirkelbevegelser. Solkremen har en gelkonsistens som ikke tilstopper porene og som beskytter og fukter normal og fet hud. Samtidig etterlates huden jevn og matt.


Ekstra trinn:

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Old price New price kr 440,00

Mask

Bruk gjerne Rare Earth Pore Cleansing Masque, fremstilt med hvit leire fra Amazonas og aloe vera. Denne dyptrensende ansiktsmasken for fet hud trekker ut olje, smuss og giftstoffer som tilstopper porene. Påfør en tykk og synlig mengde i ansiktet, og la masken deretter virke i 10 minutter – eller kortere hvis den begynner å tørke. For å fjerne masken masserer du med varmt vann til alle spor er borte. Du kan bruke masken opptil tre ganger i uken.

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Old price New price kr 440,00
Midnight Recovery Concentrate

Midnight Recovery Concentrate

Old price New price kr 875,00

Ansiktsolje​

Det kan virke selvmotsigende å bruke en ansiktsolje på fet hud, men en ikke-komedogen ansiktsolje vil ikke tilstoppe porene og kan være en del av løsningen. Bli kjent med Midnight Recovery Concentrate. Ansiktsoljen hjelper med å synlig gjenopprette huden over natten og er egnet for alle hudtyper, inkludert fet hud.

Hvis du har fet hud og ønsker flere tips om hvordan du kan redusere overflødig olje, kan du besøke Kiehl's counteren for en gratis personlig konsultasjon med våre Kiehl's Skin Pros. Kiehl's Skin Pros kan hjelpe deg med dine spørsmål om fet hud. Hvis du har det travelt kan du prøve Instant Skin Reader på nettsiden vår. Dette verktøyet hjelper deg med å finne en hudpleierutine som er tilpasset din hudtype.

Orientation message
For the best experience, please turn your device