NO - Glemt passwordNO - Opret ny bruger

Tjenester

Mitt Kiehl ´s

Vi inviterer deg til å  registrere deg på Mitt Kiehl´s slik at vi yte best mulig service til deg. Ved å være registrert vil vi kontinuerlig underrettet deg om Kiehl´s virksomhet, nye produktlanseringer, kampanjer og andre spesielle kunngjøringer.

Respekt for våre kunder er en av de viktigste punktene i Kiehl´s filosofi. Vi anser personvernet til våre kunder med den høyeste aktelse og tilby vår forpliktelse til å beskytte dine personlige opplysninger. Kiehl´s  hverken selger, leier ut eller deler denne informasjonen med tredjeparter.

Hvis du ønsker å strykes fra våre kunderegisteret, kan du endre din profil i henhold til din konto, eller bare klikk på Avslutte Abonnement linken nederst i en e-post vi har sendt deg.

Nyhetsbrev på e-post

Vi inviterer deg til å bli med i Mitt Kiehl´s slik at vi kan tilby best mulig service til deg. Medlemmer av Mitt Kiehl´s blir kontinuerlig informert om Kiehl ´s virksomhet, nye produktlanseringer, kampanjer og andre spesielle kunngjøringer. Kiehl´s hverken selger, leier ut eller deler informasjonen med tredjeparter.

Gaveesker

Våre gaveideer gir en mulighet til å dele Kiehl´s produkter med andre. Våre gave kolleksjoner er skapt med enorm omsorg og inkluderer unike gaveesker og gratis vareprøver. Vennligst besøk vår Gave Kolleksjon området for å se på de gavene vi har satt sammen for den spesielle anledningen.

Gavekort

Kiehl´s elektroniske gavekort kjøpt på Kiehls.ca kan bare løses inn på nettet og kan dessverre ikke veksles inn i våre Kiehl’s butikker. For å løse inn Kiehls.ca elektronisk gavekort, kan du følge følgende trinn bare bruke gavekortet kode som betalingsmiddel i kassa.

Vennligst besøk eller ringe en av våre frittstående Kiehl´s butikker for å kjøpe et gavekort som kan løses inn i en av Kiehl´s butikker.

Prøve Program

Vi forstår at hud eller hår typer ikke er helt like, og at produktene derfor fungerer forskjellig for hver person. For å sikre at du finner riktige produkter som oppfyller dine behov har Kiehl´s for mange år siden utviklet et omfattende produkt prøvingsprogram. Vi er sikre på at når du prøver våre produkter, vil du gjenkjenne den høye kvaliteten og effekten av preparatet.  Ved dagens første ordre vil vi invitere deg til å prøve tre av Kiehl´s andre formuleringer fra vår omfattende spekter av hud-, hår- og kroppspleie.