Om Kiehl’s

VÅR ARV

Et rent New York-produkt

I 1851 åpnet Mr. Kiehl dørene til sitt familiedrevne apotek i byen New York, for å imøtekomme nabolagets behov. Dette apoteket som har blitt videreført fra generasjon til generasjon er fremdeles åpent i dag og tjener samme formål: tilfredsstille kundenes behov med den beste ekspertisen og inspirert av naturvern, ufravikelig generøsitet og sans for fremragende service.

 • 1851

  Det originale Kiehls apoteket tilbyr sine produkter til kunder på hjørnet av 13th Street og Third Avenue i New York City.

 • 1894

  Etter å ha finpusset sin erfaring som ambisiøs lærling, kjøper apotekeren John Kiehl apoteket. John Kiehl & Co. starter sine foretak under navnet «Kiehl Pharmacy».

 • 1921

  Irving Morse, John Kiehls lærling, overtar virksomheten og utvider tilbudene til et fullserviceapotek med te, urter, tinkturer, honning og de første Kiehl-merkevarene på lageret, inkludert Original Musk Oil, vår signaturduft.

 • 1922

  Irving Morse gjør «Try Before You Buy» til apotekets uoffisielle motto. Dette prinsippet som inkluderer personorientert kundeservice og generøse prøver, har vært Kiehl's tradisjon i over 95 år.

 • 1924

  Kiehl's er blant de første foretakene som stolt lister opp ingrediensene på produktetikettene — selv før USAs regjering gjorde det obligatorisk — slik at kundene kunne ta mer informerte og trygge kjøpsbeslutninger.

 • 1961

  Sønnen til Irving, Aaron Morse, tar over familiebedriften. Den dyktige kjemikeren formulerer en tidlig form for penicillin og forsyner USAs regjering med en spesiell Aloe Vera-krem for bruk på stråleforbrenning.

 • 1962

  Kiehl's Pharmacy begynner å lansere dristige nye produkter som Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (elsket av Andy Warhol), Kiehl's Lip Balm #1 og Ultra Facial Moisturizer — alle disse produktene er fremdeles blant våre bestselgere i dag.

 • 1979

  Som en anerkjennelse av våre historiske bidrag som apotek, kan man nå finne mer enn 103 av Kiehls produkter og gjenstander i den permanente samlingen av Divisjon of Medicine and Science ved Smithsonian National Museum i Washington, D.C.

 • 1988

  Kiehl's er sponsor for Everest '88-ekspedisjonen når klatrere bestiger Mount Everest — østsiden av fjellet uten oksygentilførsel — og de tar med seg flere Kiehl's-produkter for å støtte dem på deres heltemodige reise.

 • 1989

  Aarons datter, Jami Morse Heidegger, tar over familiebedriften og driver den sammen med ektemannen, verdenscupvinner i alpint Klaus Heidegger.

 • 2005

  Kiehl's introduserer Dermatologist SolutionsTM, en kolleksjon med avansert hudpleie formulert av Kiehl's kjemikere (og utviklet i samarbeid med et rådgivende panel av ledende hudleger) for å imøtekomme spesifikke hudproblemer.

 • 2011

  For å feire 160 års samfunnstjeneste, lanserer Kiehl’s Gives for å lære kundene om våre globale veldedighetsinitiativer.

 • Aujourd'hui

  Våre formler inspirert av naturen og som er vitenskapelig beviste, er kraftige men trygge, og bidrar til å forbedre den generelle hudkvaliteten slik at du oppnår en synlig sunnere hud. Benytt deg av vår personorienterte rådgivning for å finne de produktene som er riktige for deg.

1851
1894
1921
1922
1924
1961
1962
1979
1988
1989
2005
2011
I DAG

VÅRE VERDIER

Hva motiverer oss

Dagens Kiehl's er et resultat av tre generasjoners urokkelige engasjement. Vår aktivitet og våre forbindelser er solide fordi vi setter våre overbevisninger først ved å tilby våre kunder det beste innen apotekerpleie.

1. Service

Å prøve å overgå våre kunders forventninger og tilpasse enhver samhandling med dem, er en tradisjon vi har. Kundene våre setter pris på at vi gir dem gratis prøver av produktene våre, noe som ble satt på plass av grunderfamilen vår.

2. NATUR & VITENSKAP

Vi forsker stadig på nye formler, nye ingredienser og nye teknikker som er i balanse med naturen og vitenskapen. Vi oppnår effektivitet og resultater ved å bruke unike naturlige ingredienser, som er effektive og sikre, og som kommer fra hele verden.

3. FILANTROPI

Vi tror på aktiv sjenerøsitet som alltid går enda lenger, og vi illustrerer denne tilknytningen til deling og solidaritet gjennom filantropiske handlinger der målet er å utvikle samfunnene våre. Vi tar alltid varmt i mot våre besøkende og vi vil at de skal føle seg hjemme hos Kiehl's.

4. Respekt

Vi respekterer samfunnene vi lever og jobber i, og vi prøver alltid å være en omsorgsfull nabo. Og siden vi respekterer den unike og skjøre verdenen vi lever i, er bærekraftig innkjøp en nødvendighet for oss.

5. OPPLÆRING

Vi overholder reglene innen kosmetikk og hudpleie. Vi bruker dem til å hjelpe våre kunder til ta riktige avgjørelser innen hudpleie, og instruere om vår personlige tilnærming. Vi investerer i opplæring av teamene våre og kundene våre, for å fremme et rikt læringsmiljø.

6. KVALITET

Vår aktuelle suksess skyldes vår systematiske tilnærming: «formuleringer uten snarveier». Vi har alltid eid egne våre laboratorier, og vi gjennomfører vår egen forskning og eksperimentering for å sikre at alt vi utvikler er effektivt, men trygt.

VÅRE SIGNATURFORMLER

Svært effektive og inspirert av naturen

Takket være en banebrytende vitenskapelig ekspertise og over 170 års erfaring, inneholder våre unike formuleringer bare planter og naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Vår prioritet er effektivitet, ikke estetikk. Vi formulerer pleie til alle hudtyper, selv de mest følsomme. Finn ut mer om formlene som våre kunder fra hele verden foretrekker.

NATURLIGHET & EKSPERTISE

I laboratoriene våre har vi som mål å utvikle aktive formler inspirert av naturen og hvis effektivitet er bevist.

 • Ingredienser av naturlig opprinnelse
 • Pleie testet på sensitiv hud
 • Formler testet klinisk og dermatologisk

Facial Fuel Energizing Moisture Treatment

Denne fuktighetsgivende og energigivende behandlingen som allerede har feiret 10-års jubileum, er vårt fremste produkt for men. Utviklet for å tilføre huden fuktighet og motstå ytre angrep, kremen vil også friske opp og revitalisere huden.

Crème de corps

La deg friste av denne ikoniske fuktighetskremen for kroppen, kjent over hele verden for sin fuktighetsgivende kvalitet. Denne svært verdsatte kremen ble utviklet tidlig på 1970-tallet og er rik på nærende ingredienser som får huden til å føles myk og smidig."

Ultra Facial Cream

Vår bestselger er kjent over hele verden og har vist hvor effektiv den er. Denne fuktighetskremen ble testet under ekstreme tørkeforhold: den ble med et team til Grønland som vandret på isbreer under «den første bestigningen av Grønland» i 2005, så dette produktet er egnet i alle mulige situasjoner, selv de mest ekstreme.

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Vårt fremste serum reduserer rynker og virker effektivt på hudens tekstur, farge og glød. For å bevare styrken til serumet, har våre kjemikerne stabilisert 12,5 % rent C-vitamin i en vannfri formel som gir en unik følelse av varme etter påføring.

Midnight Recovery Concentrate

Vårt fornyende nattserum er stadig er favorittproduktet til våre kunder i hele verden, og det inneholder 98,6 % naturlige ingredienser som har en unik effektivitet og som gir huden et yngre utseende allerede fra morgenen av.

Creamy Eye Treatment with Avocado

Denne formelen er myk men kraftig, og kombinerer avokado, sheasmør og betakaroten for å tilføre huden rundt øynene fuktighet. En annen bestselger er denne øyekremen som er like nærende som den er populær.

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque

Denne masken som kombinerer gurkemeie og knuste tranebærfrø får huden til å stråle og er en skikkelig oppkvikkende og reparerende opplevelse.

Calendula Herbal-Extract Toner

Vårt signaturprodukt fra slutten av 1960-tallet er laget med håndplukkede hele Calendula-kronblader, og er en ansiktsvann impregnert med kraften fra blomstene for å rense og lindre huden.

Amino Acid Shampoo

Denne sjampoen med kokosnøtt gir en fyldig og kremet skum og er en svært behagelig opplevelse, Den er utviklet med en spesiell fuktighetsgivende blanding som gjør håret mykt og glansfylt.

Super Multi-Corrective Cream

Klar for å utmanøvrere alderdommen? Denne anti-age multi-action kremen korrigerer de mest markante aldringstegnene med jasminsyre og bøkekstrakt. Formelen strammer opp, glatter og jevner ut og tilfører fuktighet.

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Opprinnelig fra Bolivia, ekstrakt fra quinoa-skallet er kjent for sine eksfolierende egenskaper på huden. Brukt i vår hverdagsskrubb, ekstraktet fra quinoa-skallet tilfører huden en optimal glans og frisker den opp fra morgenen av.

Butterstick Lip Treatment

Denne leppebehandlingen med sitronsmør og kokosnøttolje er oppkalt etter sin dekadente tekstur og fremtredende ingrediens, og er en skikkelig delikatesse for leppene. Den finnes i fargede eller fargeløse versjoner og tilfører fuktighet og beskyttelse.