Main content

KIEHL’S MISSION RENEWAL

Hos Kiehl's er vi dedikerte til både hudens og vår planets velvære. Vårt formål har aldri endret seg, men med utfordringene som forretningsverdenen og samfunnet vårt står overfor, trenger vi å revurdere arbeidsmetodene våre for å optimalisere bruken av ressurser og materialer.

VÅR VEI TIL EN GRØNNERE PLANET

Siden 1851 har Kiehl's hatt en klar misjon om å gjøre planeten vår til et bedre sted å leve på gjennom vårt engasjement og fokus på bærekraftighet. Her kan du lese mer om våre forpliktelser for en mer bærekraftig fremtid, samt våre delmål for 2030.

BÆREKRAFTIG PRODUKSJON

Vi sikter på å produsere 100% av produktene våre med bærekraftige råvarer og bruke produksjonsprosesser som minimerer avfall og utnytter ressurser på en effektiv måte, slik at de kan gjenvinnes. Dessuten overvåker vi vannforbruket vårt i forbindelse med produksjon og har i dag redusert dette med 78%.

GJENVINNBARE EMBALLASJER

Vi designer emballasjen vår med omtanke og bruker i størst mulig grad gjenvunnet materiale for å minimere avfall. Målet vårt er at 100% av emballasjen vår skal være gjenvinnbar, påfyllbar eller produsert av gjenvunnet materiale.

I tillegg har vi vårt Recycle & be rewarded" -program, der vi oppmuntrer kundene våre til å returnere tomme Kiehl's-emballasjer i butikkene våre i bytte mot en liten gave. "

STYRKE FELLESSKAPET

Vi vet at store ting alltid begynner i det små: Vi vil inspirere vårt globale fellesskap til å engasjere seg i samfunnsanliggender og tilby utdanning med fokus på bærekraftighet.

Vi samarbeider også med bønder og produsenter over hele verden for å utvinne og produsere ingrediensene våre på en måte som gagner samfunnene så vel som planeten vår. 

SÅ, HVA BETYR "SIRKULÆR ØKONOMI"?

I dag er måten vi produserer produkter på ofte lineær. Vi bruker materialer og ressurser for å lage produkter som til slutt blir avfall. I en bærekraftig verden er økonomien i stedet sirkulær, noe som betyr at ressurser blir gjenbrukt og gjenvunnet for å øke deres levetid og dermed redusere mengden avfall og behovet for ytterligere ressurser.

HVA BETYR DETTE FOR KIEHL'S?

På Kiehl's streber vi etter å fremme en sirkulær økonomi, der vi etterligner naturens tilnærming ved å fokusere på hvordan vi bruker ressurser og produserer produkter for å minimere avfall og sikre at ressurser og emballasje kan gjenbrukes om og om igjen.

Mer spesifikt har vi et stort fokus på at ingrediensene våre er bærekraftige, at produktene våre er formulert med "grønn kjemi" og at emballasjen vår er laget av gjenvinnbart materiale og kan gjenbrukes.

Vi overvåker også vannforbruket vårt nøye i forbindelse med produksjonen, og har så langt redusert forbruket vårt med 78%.

Selv om vår misjon er langt fra fullført, oppdager vi stadig nye måter å forbedre oss på og forblir engasjert i kampen for planetens helse.

DIN DUO FOR MINDRE PLASTIKKBRUK

Motta en gratis påfyllbar flaske ved ethvert kjøp av en refill fra Kiehl's.

DIN DUO FOR MINDRE
PLASTIKKBRUK

Motta en gratis påfyllbar flaske ved ethvert kjøp av en refill fra Kiehl's.

KODE: HELLOTOMORROW

KJØP NÅ

UTFORSK VÅRE MILJØVENNLIGE PRODUKTER

Se vårt utvalg av miljøvennlige og bærekraftige produkter.


Orientation message
For the best experience, please turn your device