Ordliste over ingrediensene i Kiehl's hudpleieserie

Inspirert av våre røtter som apoteker, kombinerer Kiehl's naturlige hudpleieingredienser med vitenskap for å skape våre formler.

Squalen

En høyraffinert, botanisk, fuktighetsgivende olje, destillert fra oliven.

En av Kiehl’s signaturingredienser, Squalen, er en høyraffinert botanisk lipid. Squalen har vist seg å være svært kompatibel med huden, det absorberes lett og finnes derfor ofte i hudpleieprodukter som gir huden fylde og holder den myk, smidig og fuktig.

Lavendelolje

En aromatisk olje kjent for sine lindrende egenskaper.

Lavendelolje er en aromatisk eterisk olje som er kjent for sine beroligende egenskaper. I formlene våre, bruker vi Eterisk Olje fra Lavendel som er dampdestillert.

Calendula

Fremstilt fra Ringblomsten, Calendula-ekstrakt og kronblader er kjent for sine lindrende egenskaper.

Opprinnelig fra middelhavsområdet, Calendula har i århundrer blitt ansett som en verdifull urteplante, blant annet i tradisjonelle ayurvediske og kinesiske preparater. Innen hudpleie finner man Calendula-ekstrakt og -kronblader i produkter som lindrer huden.

Hampfrøolje

Denne urteaktige oljen er kaldpresset fra hampfrø, og er kjent for sine lindrende og beroligende egenskaper.

Cannabis Sativa hampfrøolje er en urteaktig olje som er kjent for sine lindrende og beroligende egenskaper. Denne konsentrerte oljen som er kaldpresset fra hampfrø, har en naturlig grønnfarge og inneholder opptil 90 % umettede fettsyrer som omega, kjent for å gi huden næring.

Koffein

En antioksidant tradisjonelt kjent for sine stimulerende egenskaper.

Koffein er et stoff som forekommer naturlig og brukes tradisjonelt for sine stimulerende egenskaper. I hudpleieprodukter finnes det ofte i formler som bidrar til å redusere mørke ringer og poser under øynene.

C-vitamin

En effektiv antioksidant som ofte brukes i hudpleieprodukter for å redusere rynker og gi huden mere glød.

C-vitamin er ofte anbefalt av Kiehl's veiledere for hudpleie for minske alderstegn og gjøre huden mer glansfull. En kraftig antioksidant, også kjent for å få huden til å se mer glansfull ut.

Ekstrakt fra Bøketre

Naturlig utvunnet sukker fra Bøketreet som man kan finne i produkter som er kjent for å få huden til å føles fastere.

Ekstrakt fra Bøketre finnes også i hudpleieformler kjent for å få huden til å se fyldigere ut.

Aloe Vera

Geleen fra bladet til Aloe Vera-planten, er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper.

Aloe Vera har i århundrer blitt mye brukt i tradisjonelle produkter og urtepreparater. Den finnes ofte i hudpleieprodukter formulert for å lindre huden.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er kjent for å tilføre huden fuktighet slik at den blir glatt og fyldig.

Hyaluronsyre virker som en svamp som trekker fuktigheten inn i hudens overflatelag. Hyaluronsyre er kjent for å gjøre huden glatt og fyldig ved å tilføre den fuktighet, og den finnes ofte i produkter formulert for å redusere linjer i ansiktet forårsaket av dehydrering.

Avokadoolje

En rik mykgjørende olje kjent for å gi huden næring og fuktighet.

Avokadoolje er rik på omega-6-fettsyre og omega-9-fettsyre og brukes tradisjonelt for sine fuktighetsgivende egenskaper.

Hvit leire fra Amazonas

Leire fra rettferdig handel kjent for å rense huden.

Hvit leire fra Amazonas er kjent for sin evne til å fjerne overflødig overflateolje og død hud som kan tette porene. Den finnes i hudpleieformler som bidrar til å rense huden og porene. Den hvite leiren fra Amazonas som Kiehl’s bruker, er kaolin fra munningen av Amazon-elven og kommer fra rettferdig handel.

Activated C

Et C-vitaminderivat som hjelper huden til å se klarere ut.

Activated C er kjent for være gunstig for å redusere mørke flekker og gråaktig hud. Denne formen for C-vitamin trenger raskt inn i huden slik at den ser jevnere og klarere ut.

Ekstrakt fra Pionrøtter

En antioksidant brukt til å øke huden forsvarsmekanisme.

Kjent i Kina som «Blomstenes Konge», Ekstrakt fra Pionrøtter er en antioksidant som beskytter huden mot oksidativ skade fra frie radikaler.

Gurkemeie

Gurkemeie er kjent for sine antioksyderende egenskaper og brukes ofte for å gjøre huden klarere.

Kjent for sine antioksyderende egenskaper, har Gurkemeie historisk blitt brukt til å motvirke grå og trøtt hud. Hudpleieprodukter med Gurkemeie brukes ofte for å gi huden mer glans.

Ekstrakt fra Quinoaskall

Et ekstrakt som kan brukes for sine eksfolierende egenskaper. I våre formler kommer det fra bærekraftige kilder.

Ekstrakt fra Quinoaskall kan brukes for sine eksfolierende egenskaper for å hjelpe huden med å fornye cellene på overflaten. Ekstrakt fra Quinoaskall som brukes av Kiehl’s er bærekraftig hentet fra det ytre beskyttende skallet på Quinoa-frøet, uten kjemiske endringer og med minimalt miljøpåvirkning.

Nattlysolje

En botanisk olje rik på omega-6-fettsyrer.

En botanisk olje med et høyt innhold av omega-6-fettsyrer. Den finnes i produkter som er utarbeidet for å opprettholde hudbarrierefunksjonen og får huden til å føles fyldig og glatt.

Kakaosmør

Lipider fra kakaoplanten som er kjent for å gjøre huden myk og fuktig.

Kakaosmør er en lysegul lipid utvunnet fra ristede frø fra Kakaoplanten. Det holder seg fast ved romtemperatur, og smelter ved kroppstemperatur. Kakaosmør finnes ofte i hudpleieprodukter som er formulert for å tilføre huden fuktighet og gjøre den myk.

Kokosolje

Et halvfast, høyt mettet fett som er kjent for å myke opp huden.

Kokosolje fremstilles fra kokospalmen, kjent som «livets tre». I århundrer har kokosolje blitt brukt i ayurvedisk medisin, den er rik på fettsyrer og er kjent for å gi næring til huden og gjøre den myk.

Solsikkeolje

En botanisk olje som er kjent for å gjøre huden glatt.

Solsikkeolje er en botanisk olje som man kan finne i produkter formulert for å gjøre huden glattere og forbedre dens tekstur og fuktighet.

Arganolje

En olje som kommer fra bærekraftige kilder og rettferdig handel, kjent for å gjøre huden fastere.

Utvunnet fra Argantreet, Arganolje blir ofte kalt for «flytende gull» på grunn av hud- og hårfordelene den gir. Vår Arganolje kommer fra bærekraftige kilder og rettferdig handel.

Vitamin E

En antioksidant kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper.

E-vitamin er en naturlig ingrediens i blader og hudvev hos planter, og er kjent for å nøytralisere hudskadelige frie radikaler.

Vil du få beskjed når varen er på lager igjen?

Skriv inn e-postadressen din, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig igjen.