VÅR GUIDE FOR ETERISKE OLJER

Hva er botanikk?

Botanikk er vitenskapen om plantene, og innenfor dette området fungerer planter eller deler av planter verdsatt for sine dufter, som kilder til eteriske oljer brukt til hudpleie.
Hva er botaniske oljer?

Botaniske oljer er oljer ekstrahert (vanligvis med en varmepresse) fra roten, stammen/barken, blader, blomster, frø eller frukt til planter som er fete, tette og ikke-flyktige.

Eksempler:

  • Squalane: en botanisk lipid av høyeste kvalitet fremstilt fra oliven og en av Kiehl's signaturingredienser som finnes i formler for å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse.
  • Nattlysolje: En botanisk olje rik på essensielle fettsyrer som hjelper til med å opprettholde fuktighet og elastisitet.
  • Solsikkeolje: En botanisk olje rik på essensielle fettsyrer og brukt i produkter for å redusere isolert synlig hudrødhet og forbedre hudens tekstur og fuktighet slik at den blir glattere.Hva er eterisk olje?

Eterisk olje er en konsentrert væske eller et planteekstrakt (naturlig dyrket og dampdestillert) som beholder den naturlige lukten og aromaen eller essensen fra kilden. Eteriske oljer brukes vanligvis i aromaterapi eller i hudpleieformler.
Eteriske oljer og Kiehl's

Inspirert av våre apotekerrøtter, bruker vi i Kiehl’s eteriske oljer i mange formuleringer for å tilføre huden næringsstoffer. Oljebaserte produkter er svært nyttige for huden fordi de glatter, smører og absorberes lettere i motsetning til vannbaserte fuktighetskremer. Selv hud som ikke synes eller føles grov får utbytte av denne reaksjonen, siden lipidbarrieren på hudens overflate må være i perfekt stand for å optimere hudens helse og utseende. Les mer om eteriske oljer for hudpleie som du kan finne i noen av våre mest ikoniske formler.
Lavendelolje

Eterisk olje fra lavendel har beroligende og lindrende egenskaper og bidrar til å gi en finere hudtone og et lysere og mer strålende utseende. Med sin friske aroma er Lavendel en favoritt innen hudpleie. Midnight Recovery Concentrate, vår topp rangerte ansiktsolje, er formulert med 8 eteriske oljer inkludert lavendelolje, for å synlig regenerere hudens utseende og forbedre hudens naturlige restitusjon etter en god natts søvn. Det er en fyldig eliksir av rene eteriske oljer og destillerte botaniske stoffer for å synlig regenerere hudens utseende om morgenen.

Kiehls Tip: Masser inn Midnight Recovery Concentrate på spenningspunkter som en eterisk olje.KJØP NÅ

Lavender Essential Oil

Rosmarinolje

Eterisk Olje fra Rosmarin holder på fuktigheten og bedrer og lyser opp hudtonen, slik at den er en perfekt eterisk olje for tørr hud. Vår Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist, en avkjølende, forfriskende formel som renser og hydrerer huden, er fylt med en kraftig blanding av eteriske oljer, inkludert Rosmarinolje, som samarbeider om å rense og beskytte hudens fuktighetsbarriere.

KJØP NÅ

Rosemary Essential Oil

Geraniumolje

Roseduftende eterisk olje fra geranium er en varmende og rensende olje. Den er allment anerkjent for å tilføre velvære og er kjent for å bidra til å balansere hudens oljeproduksjon. Vår Precision Lifting & Pore- Tightening Concentrate,et serum som minsker porene, inneholder ingredienser som eterisk olje fra geranium og er formulert for å hjelpe huden til å føles jevnere, fastere og strammere.

KJØP NÅ

Geranium Essential Oil

Eukalyptusolje

Eukalyptusolje fremstilt av Eukalyptusblad og er kjent for å «vekke» og forfriske huden. I formelen vår gir den en ren og forfriskende aroma. Formulert i vår Ultimate Strength Hand Salve, en rik, fuktighetsgivende håndsalve som gjør hendene myke og gir dem pleie og fuktighet.

KJØP NÅ

Eucalyptus Oil

Timianolje

Eterisk Olje fra Timian er kjent for sine rensende, beroligende og antioksiderende egenskaper. Formulert i vår Herbal-Infused Micellar Cleansing Water, et fuktighetsgivende micellar-vann som bruker micellar-teknologi for å umiddelbart fange opp og fjerne smuss, urenheter og til og med sminke med en bomullsdott.

KJØP NÅ

Thyme Essential Oil

Ingefærolje

Eterisk olje fra Ingefær har antioksiderende fordeler som å beskytte hudbarrieren fra påvirkninger utenfra. I formelen vår er den dampdestillert for å bevare effektiviteten og duften. Vår Daily Reviving Concentrate, en lett ansiktsolje som er en kraftig antioksidant formulert med ingredienser som Eterisk Olje fra Ingefær som får huden til å føles frisk og full av energi.

Kiehls Tip: For å få en glødende hud som varer hele dagen, påfør huden din 2-3 dråper Daily Reviving Concentrate under foundation. Destillerte botaniske oljer hjelper med å gi huden energi og beskyttelse mot miljømessige påvirkninger som kan forårsake en matt og grå hudfarge.KJØP NÅ

Ginger Root Essential Oil

ADVARSEL: Generelt er våre essenser anbefalt for alle. Vær oppmerksom på følgende med hensyn til bruk av rene essenser og blandinger av essenser og mulige effekter på huden: Følsomhet for rene essenser eller blandinger av essenser varierer fra person til person. Mottakelige personer kan enkelte ganger oppleve å få utslett, redusert følsomhet eller midlertidig misfarging av huden i områdene der de rene, konsentrerte essensene er påført. Soleksponering øker følsomheten til huden mot visse essenser; derfor anbefaler vi at bruken av essenser begrenses til anledninger hvor soleksponering er minimal.

Vil du få beskjed når varen er på lager igjen?

Skriv inn e-postadressen din, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig igjen.