Main content

Holiday Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

En effektiv anti-age-ansiktskrem som bekjemper flere av de mest markante aldringstegnene i huden. Utsmykket med Kiehl's juletema for 2022.

En effektiv anti-age-ansiktskrem som bekjemper flere av de mest markante aldringstegnene i huden, nu i unikt juledesign.

 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 88ms
 • reviews, product
 • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

NYHET

Holiday Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

Holiday Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

En effektiv anti-age-ansiktskrem som bekjemper flere av de mest markante aldringstegnene i huden, nu i unikt juledesign.

Old price New price N/A
Velg størrelse
Select a size
Loading...

Hva er det?

En høyeffektiv anti-age-ansiktskrem som synlig løfter, starmmer, forbedrer tekstur, jevner ut hudtone og booster glød i ansiktet, nu i en unik juledesign. Denne ansiktskremen har en multifokusert tilnærming for å forbedre hudens 7 mest synlige tegn til aldring, inkludert fine linjer og rynker, mindre elastisk hud og en ujevn hudtone og tekstur. I formelen finner du blant annet ingredienstrioen av PhytoMimetiv Vitamin A, ProxylaneGX og Chagasopp, som sammen gir en superladet effekt. Denne anti-age-ansiktskremen jevner synlig ut fine linjer og rynker på ansikt og hals, og øker følelsen av elastisitet i huden, samtidig som den jevner ut hudtonen og booser glød i huden for en synlig strammere, mer løftet og yngre utseede.

Egenskaper

 • Unikt juledesign i begrenset opplag utviklet av kunstnerduoen Icinori.
 • En perfekt gave til hudpleieelskeren.
 • Klinisk bevist til å redusere synligheten av rynker, jevne ut hudtonen og forbedre hudens tekstur på kun 4 uker*.
 • Synlig reduserer de første tegnene til aldring på ansikts og hals, inkludert fine linjer, rynker, mangel på stram hud og ujevn hudtone*.
 • Rasktabsorberende og lettvektig krem.
 • For alle hudtyper, inkludert sensitiv hud
 • Kommer i resirkulerbar emballasje

Anvendelse

 • Påfør anti-age-dagkremen jevnt over ansiktet på ren hud og massér produktet inn i ansiktet og hals.
 • Kan brukes morgen og kveld. For solfaktorbeskyttelse på dagtid, utforsk vår anti-age-dagkrem med SPF 30.

Kiehl’s Future Made Better stamp

FYLT MED FORMÅL OG
PAKKET MED RESPEKT

Gjennom vårt Future Made Better-program, arbeider vi dedikert med bruk av naturlige ingredienser, bærekraftig produksjon og gjenbrukbak emballasje - alt for å bidra til en bedre og mer bærekraftig verden.
Chagasoppen som finnes i denne formelen er høstet fra farmer som praktiserer regenerativt landbruk, noe som hjelper oss med å gjøre formelen vår enda mer miljøvennlig. Vår anti-age-ansiktskrem kommer også i en forpakning laget av opptil 30% resirkulert plastikk.

Vi inviterer alle til å bli med på vår reise mot en bedre fremtid.
Kiehl's X Made by Radio

KIEHL’S X MADE BY RADIO

Kiehl's X Made by Radio
Icinori er en fransk kunstnerduo som består av Mayumi Otero og Raphael Urwiller. De kom sammen på grunn av deres felles kjærlighet til å skape vakker kunst med elementer av lek og fantasi. Denne julen hjelper de oss med å feire den fantastiske verdenen til Kiehl's, ved å illustrere våre verdier og univers med vakre og fantasifulle design.

Key Ingredients

MISSION RENEWAL

Hos Kiehl's er vi dedikerte til både hudens og vår planets velvære. Vårt formål har aldri endret seg, men med utfordringene som forretningsverdenen og samfunnet vårt står overfor, trenger vi å revurdere arbeidsmetodene våre for å optimalisere bruken av ressurser og materialer.

Orientation message
For the best experience, please turn your device