Future Made Better


Vi har siden 1851 vært engasjert i bruken av produkter fra naturlige kilder, miljøvennlig emballasje og produksjonsmetoder, i tillegg til å gi støtte til gode formål. Vi jobber mot en BEDRE FREMTID.

Vi jobber mot en bærekraftig fremtid ved å redusere mengden produsert avfall. Derfor tilbyr vi for eksempel en omfattende gjenvinningstjeneste for de tomme emballasjene til dine Kiehl's-produkter.Som en del av vårt Recycle & be Rewarded-program, tilbyr vi kunder i alle Kiehl's butikker å returnere den tomme Kiehl's emballasje for gjenvinning i bytte mot en liten gave.

inhaltsstoffe

Den kosmetikkekspertisen vi deler med verden er inspirert av vår arv som apoteker i New York. Vi bruker kraftige, naturlige ingredienser for å skape effektive, pleiende formler som passer til alle hudtyper. Mange av produktene våre er formulert med ingredienser fra naturlige kilder*.

"Oppdag de kraftige aktive ingrediensene i Kiehl's hudpleieprodukter!

*Ingredienser fra naturlige kilder er råvarer som brukes i sin naturlige form, eller som beholder mer enn 50 % av sin opprinnelige, naturlige molekylære struktur etter bearbeiding.

inhaltsstoffe

For å oppnå produktene våre, samarbeider vi med lokale jordbrukere og produsenter som bruker miljøbevisste prosesser. Vi utvikler også partnerskap og initiativer for å hjelpe lokalsamfunn.

Videre er 98 % av formlene våre basert på minst tre fornybare ingredienser Det betyr at råvarene vokser opp igjen og kan brukes igjen. Når vi kjøper inn råvarer, støtter vi ansvarlige jordbruksmetoder i over 600 samfunn i hele verden. Vi overvåker også vannforbruket vårt: til dags dato har vi redusert det med 78 % i våre produksjonsprosesser.

inhaltsstoffe

Emballasjen vår er designet i samsvar med vårt mål om å redusere avfall og bruke resirkulerte materialer når det er mulig. I 2019 sparte vi 350 tonn plast ved å bruke minst 30 % gjenvinningsmateriale til 82 % av våre emballasjer. Vi prioriterer bærekraftige alternativer når vi velger møbler, dekorasjoner og vedlikeholdsfrie tilbehør uten plast til butikkene våre, i tillegg til grønn energi.

Vi samarbeider med Terracycle for å tilby en omfattende gjenvinningstjeneste for de tomme emballasjene til dine Kiehl's-produkter. Siden 2009 har vi gjenvunnet over 13 millioner tomme krukker og flasker via dette programmet.
De resirkulerte krukkene og flaskene brukes så til å bygge lekeapparater og mye mer. Rundt om i verden bruker Kiehl's hudeksperter hvite frakker, laget av tekstiler bestående av 65 % resirkulerte vannflasker.

Recycle & Be Rewarded (gjenvinn og bli belønnet) er en del av lojalitetsprogrammet til Kiehl's Family Rewards. Hver gang du resirkulerer et produkt eller en vareprøve fra Kiehl's, oppnår du poeng i lojalitetsprogrammet Kiehl's Family Rewards.

inhaltsstoffe

Siden 1851 har Kiehl's støttet gode formål i verden, og med Kiehl's Gives jobber vi aktivt mot en bedre fremtid. For oss er det en prioritet å støtte veldedige formål til fordel for barn, miljøet og LGBTQ+ -samfunnet.


recycle and be rewarded programm

Våre Kiehl's butikker og forhandlere oppfordrer kunder til å delta i våre initiativer for bærekraft. Som en del av Recycle & Be Rewarded-program, kan kunder levere inn tomme Kiehl's-produkter og vareprøver til resirkuleringsboksen vår. Vår samarbeidspartner Terracycle samler så inn disse materialene for resirkulering og oppsirkulering.
Ved å resirkulere tomme emballasjer oppnår medlemmer av Kiehl's Family Rewards-program poeng på poengsaldoen sin.

Finn ditt nærmeste «Recycle & Be Reward» Kiehl's samlingssted her


Ordlisten vår definerer de viktigste begrepene som brukes i vårt program for bærekraft Future Made Better.

Biologisk nedbrytbar Organiske produkter som mikroorganismer (hovedsakelig bakterier, gjær og sopp) naturlig kan bryte ned i våte omgivelser for å produsere CO2 og vann.
PCR Forkortelse for «Post-Consume Resin», den tekniske betegnelsen for resirkulert plast; PCR kan ofte brukes i produksjon av flasker, krukker, glass og annet emballasjemateriale for å redusere nødvendigheten av ny plast.
PET Forkortelse for «polyetylentereftalat», en bestemt type plast som ofte brukes til å produsere vannflasker.
Fornybare råvarer Et materiale der mer enn 50 % kommer fra en kilde som kan fornyes eller dyrkes på nytt, for eksempel planter.
Bærekraftig anskaffelse Denne tilnærmingen sikrer at plantebaserte materialer kommer fra en forsyningskjede som respekterer biologisk mangfold, begrenser miljøpåvirkninger og garanterer produksjonsprosesser som ikke påvirker økosystemet, samtidig som det støtter sosioøkonomisk utvikling for lokalbefolkningen. Det inkluderer også solidaritet og samfunnsansvar som kommer vanskeligstilte samfunn til gode.
Vannavtrykk Den totale effekten en aktivitet har på vann, inkludert den totale mengden vann som forbrukes enten av brukeren eller produsenten (inkludert vann som samles opp og brukes, i tillegg til forurensningen den forårsaker).