calendula-collection

Calendula
Herbal Extract
Alcohol-Free Toner

Siden 1960-tallet har Calendula, bedre kjent som ringblomst, vært Kiehl’s signaturingrediens. Som en del av vår apotektradisjon, startet vi formuleringen av Calendula Herbal-Extract Toner med håndplukkede ringblomster og ringblomstekstrakt. Denne alkoholfrie toneren ble raskt en klassiker og en verdensomspennende kundefavoritt, og en flaske ble solgt hvert 20. sekund i verden. Les mer om Calendula og den unike plassen den har i vår historie.

Hva er Calendula?

Opprinnelig fra middelhavsområdet, Calendula officinalis, eller ringblomst, er en urteplante som ofte brukes i urte- og hudpleieprodukter. Man mente at blomsten kunne blomstre i begynnelsen av måneden og den flerårige plantens navn kommer fra det latinske ordet «kalendae» som betyr «liten kalender» eller «den første dagen i hver måned». Fargen på blomstene varierer fra oransje til gullfarget, og duften er sterk og frisk. Urten har vært brukt i århundrer og ringblomsten er spesielt kjent for å ha blitt brukt i tradisjonell ayurvedisk og kinesisk medisin.

Er Calendula bra for huden din?

Våre Calendula-Ekstrakt og -kronblader er vitenskapelig testet, for å sikre at forbindelsene kontinuerlig reduserer ubehag. Hvert kronblad fra Calendula inneholder fem forbindelser – Oljesyre, Lupeol, Quercentin, α Amyrin and β Amyrin. Disse effektive forbindelsene har blitt studert og er kjent for å gi antioksyderende beskyttelse, lindre huden og redusere ubehag.

Hva er fordelene til Calendula?

De effektive forbindelsene i Calendula lindrer og synlig forbedrer huden. Ved å redusere ubehag, bidrar formlene våre med Calendula-kronblader og -ekstrakt til å gjøre huden glatt, glødende og duggfrisk. Disse forbindelsene som finnes i Calendula Serum-Infused Water Cream, hjelper huden til å motstå tidlige tegn på aldring over tid, som for eksempel matt hud, små, tørre rynker og en ujevn hudtone og tekstur.

Hva brukes vanligvis Calendula til?

I tillegg til hudpleieprodukter med Calendula, brukes denne spiselige urten i matvarer og te. Calendula-kronblader kan blandes sammen i salater, trekkes i kokende vann for å lage en beroligende te, eller det kan erstatte safran i matlaging. Gule fargestoffer har også blitt ekstrahert fra blomsten og blitt brukt til å farge tekstiler og matvarer.

Calendula i historien

  • I middelalderen ble Calendula brukt til å farge oster og smør.
  • Under den amerikanske borgerkrigen og andre verdenskrig, ble Calendula-kronblader brukt som omslag på sår.
  • I hinduismen brukes Calendula til å utsmykke statuer, og det anvendes ofte i matlaging, til farging av tekstiler og i kosmetikk.
  • Calendula ble brukt i de gamle aztekerne og maya-sivilisasjonene og inkluderes nå i prosesjoner på de dødes dag i Mexico.

KIEHL’S & CALENDULA

Som følge av suksessen og den årelange populariteten til Calendula-toner, utvider vi nå produktserien med Calendula til å omfatte en skummende rens, fuktighetsgivende ansiktsmaske og serum- og vannbasert krem. Alle disse produktene er satt sammen med vårt konsentrerte Calendula-Ekstrakt. I tråd med vår apotekerarv er masker, tonere og vannbaserte kremer fremdeles blandet med håndplukkede Calendula-kronblader!

Våre Calendula-kronblader
Det går cirka ni til ti måneder fra frøene blir sådd, til planten vokser, blir håndplukket og tørket. Innhøsting foregår fra januar til mars, og hele blomsten blir håndplukket slik at skjørheten bevares og kronbladene holdes intakte. Så blir kronbladene sortert for hånd og soltørket uten bruk av kunstig varme eller andre behandlinger. Produsenten lager kompost av ubrukte kronblader og de andre delene av planten.

Calendula og våre formler
I produktene våre Calendula toner og Calendula maske er det brukt hele kronblader i formuleringen, noe som bidrar til å gi formelens gylne fargetone. Fargen på masken blir mer og mer intens når kronbladene blandes sakte inn i masken, mens fargen på Calendula toner blir dypere med tiden. Under formuleringen av Calendula vannbaserte krem, jobbet Kiehl’s kjemikere med å utvikle et preparat som skulle utnytte mest mulig effekten til Calendulaen. Til denne formuleringen, trekkes kronbladene ved høy temperatur slik at mest mulig av blomstens forbindelser som har lindene effekt på huden, frigjøres. Når forbindelsene er frigjort, blandes de hele kronbladene sammen med formelen og knuses til hundrevis av mikroskopiske kronblader - kun synlige under et mikroskop.

Calendula Toner og Smithsonian
Klassikeren vår Calendula Herbal-Extract Toner er til og med inkludert i samlingen av kosmetikk- kroppspleieprodukter til Smithsonian Institute. Som en del av den permanente utstillingen i National Museum of American History, er denne klassiske hudpleieformelen anerkjent for sin unike arv.

i Shorter Oxford English Dictionary (6th ed.).Storbritannia: Oxford University Press. 2007. P. 3804 ISBN 0199206872
ii «Kiehl’s Calendula Herbal-Extract Alcohol-Free Toner» ; Smithsonian Institution. Web. 06 Juni. 2018.

Våre milde, men effektive Calendula-hudpleieprodukter er utarbeidet for alle hudtyper. Spesielt tilpasset normal til fet hud, men produktene er milde nok til også å kunne brukes på sensitive hudtyper. Kundene våre sier også at denne hudpleierutinen får huden deres i balanse og bedrer problemområder, slik at huden ser sunn og frisk ut. Forny rutinene dine og prøv ut fordelene til Calendula for huden din.

Rens

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash
Med sin friske duft og kremaktige skum, er denne ansiktsvasken en forfriskende måte å starte dagen på eller for å løse opp smuss og olje på slutten av dagen. Denne effektive ansiktsrensen for normal og fet hud, renser skånsomt bort smuss, rusk og urenheter. Den kremaktige geleformelen aktiveres til et tykt, generøst skum og etterlater huden frisk og fornyet. I tillegg til å være en effektiv rens, opprettholder Calendula ansiktsvask hudbarrieren og forhindrer at huden føles stram. Frisk opp huden din med denne duftende skummende ansiktsvasken.

Toner

 

Calendula Herbal-Extract Toner
Høyt elsket av våre kunder, denne ikoniske formelen bidrar til å lindre og pleie huden. En effektiv toner for normal og fet hud, og formelen er blandet med Great Burdock Root og Allantoin sammen med Calendula-Ekstrakt og cirka 93 Calendula-kronblader i en 250 ml flaske. Dette er en toner uten alkohol, og formelen inneholder ingen harde, syntetiske, uttørrende stoffer. Etter rens, påfør vår milde Calendula toner for å lindre og forbedre problemområdene.

Fuktighet

Calendula Serum-Infused Water Cream
Blandet med konsentrert Calendula-serum, vår lette vannbaserte krem er en mirakuløs formel. Formuleringen til denne effektive fuktighetskremen inneholder hundrevis av mikroskopiske Calendula-kronblader og vår høyeste konsentrasjon av Calendula-Ekstrakt, og dette bidrar til å jevne ut huden, øke gløden og over tid redusere rødhet. Etter påføring, får formelen en lett og vannaktig konsistens og det konsentrerte Calendula-Serumet frigjøres og trekker direkte inn i huden. Påføres daglig for å oppnå en fløyelsmyk hud.

Maske

Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask
Prøv ansiktsmasken som glatter ut huden og som har en avkjølende og fuktighetsgivende effekt. Utarbeidet for alle hudtyper, denne lette geleansiktsmasken tilfører fuktighet til huden og får den til å føles myk og beroliget. I tillegg til Calendula-Extrakt og Aloe Vera, er denne effektive formelen landet sammen med Eteriske Oljer fra Kamille og Sitron. I tråd med våre tradisjoner med Calendula, inneholder denne masken cirka 150 Calendula-kronblader per krukke på 100 ml. Brukes for å lindre og friske opp huden din etter en stressende dag eller en lang flytur eller når du føler behov for å gi huden forfriskende fuktighet. Påføres hele ansiktet eller bare de tørre områdene så du umiddelbart føler at huden blir frisk og fuktig.

Vil du få beskjed når varen er på lager igjen?

Skriv inn e-postadressen din, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig igjen.