NO - Glemt passwordNO - Opret ny bruger

ANGRERETT:

Vi tilbyr 33 dages bytte og angrerett. Benytter du deg av angreretten, tilbakebetales varens pris og leverinskostander. Når du vil benytte angreretten, skal du selv betale returforsendelsen, medmindre annet er avtalt. Du må ikke sende varen i retur med postoppkrav. Skriv på det vedlagte kortet hva du ønsker. Ved returnering settes beløpet inn på kortet brukt under kjøpet. Ekspedisjonstiden er på 4 -6 dager beregnet fra mottatt forsendelse.

REKLAMASJONSRETT:

Som kunde har du selvfølgelig lov til å reklamere over en vare, som har feil eller mangler. Reklamasjonsretten gjelder i 2 år og omfatter fabrikasjons- og materialfeil. Har du mottatt en vare med feil, er du velkommen til å kontakte oss slik at vi kan sende deg et returmerke. Vennligst beskriv feilen ved returnering av varen.

Enhver tvist mellom KIEHLS og kunden er underlagt dansk lov.

VARERETURNERING:

KIEHLS ved Fashionshopping.dk

Niels P Thomsens Vej 3
7500 Holstebro
CVR:31327369
Danmark

Vedlegg gjerne en kopi av fakturaen/ordrebekreftelsen. Vi anbefaler at du benytter Post Danmark eller GLS når varen sendes retur, og at varen sendes som pakkepost. På den måten er det mulig å spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvil om hvorvidt varen har blitt levert til KIEHLS.