ET VIKTIG SKRITT MOT Å UTDANNE FORBRUKERE TIL ET MER MILJØVENNLIG FORBRUKSiden Kiehl's I 1851 startet opp som apotek har vi brydd oss for miljøet og vår omverden, og alltid strebet etter å bli bedre, både når det kommer til produksjon, emballasje, ingredienser og interiør i butikkene våre. Med Future Made Better har vi skapt et program som støtter arbeidet vårt mot en bedre verden, og i 2021 bruker Kiehl's gjenbrukt materiale og FSC-sertifisert materiale i mer enn 80 % av produktene våre.

Det siste tilskuddet til våre aktiviteter er samarbeidet med den svenske resirkuleringsappen Bower, som fra mai 2021 skal være med på å utdanne Kiehl's-kunder i hva de skal gjøre med tomemballasje og dermed skape et mer bærekraftig forbruk.

Samarbeidet med Bower, tidligere kalt "Panta På", ble startet i Sverige, Norge og Danmark. Bower tilbyr fordeler og eksklusive tilbud til forbrukere som via Bowers app kaster engangsemballasje til gjenbruk. Siden 2019 er tusenvis av tomme produkter registrert og sendt til gjenbruk via Bowers app, som gjør det morsomt å gjenbruke samtidig som du passer på miljøet.

Bowers app fungerer på den måten at brukerne skanner strekkoden på de produktene de kaster til gjenbruk og til gjengjeld låser opp Bower for diverse fordeler og eksklusive tilbud, som for eksempel rabatter hos Kiehls.no.Recycle

5 enkle trinn til hvordan du bruker Bowers app

  1. Finn nærmeste gjenbruksstasjon via Bowers app.
  2. Skann den tomme emballasjen din.
  3. Bekreft at du er ved gjenbruksstasjonen.
  4. Du får poeng for hvert produkt du sender til gjenbruk.
  5. Når du har samlet 10 poeng kvalifiserer du deg bl.a. til å få 10 % rabatt på ditt neste kjøp på Kiehls.no

Kiehl's og Bower ønsker å bidra til å gjøre det mer tilgjengelig og morsomt å gjenbruke, slik at vi sammen kan være med på å passe bedre på miljøet. Du kan følge Kiehl's og Bower på Instagram og følge med på hvordan andre gjenbruker produktene deres og bruker Bowers-appen, eller du kan selv delta i bevegelsen med hashtagen #recycleyourempties.

#recycleyourempties @kiehlsscandinavia @getbower

Vil du få beskjed når varen er på lager igjen?

Skriv inn e-postadressen din, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig igjen.