170 ÅR MED KIEHL'S

For å feire dette unike året mimrer vi over fortiden og markerer den livlige arven og favorittformlene våre, helt fra 1851.

HISTORIEN VÅR

Vi har alltid vært stolte over å kunne by kundene våres på de mest utsøkte formlene for hud og hår, som alle er utviklet med naturlige ingredienser og avanserte teknologier.

Det er i 2021 en ære å kunne feire 170-årsjubileet til familiebedriften som startet på hjørnet av 13th Street og Third Avenue i East Village-strøket i New York City.

VI LANSERER KIEHL'S HERITAGE COLLECTION

Inspirert av våre kjære bestselgere - både eksisterende og utgåtte, lanserer vi nå en eksklusiv og begrenset utgave av samleobjekter i form av glassflasker.

Calendula Herbal-Extract Toner

De håndplukkede ringblomstene lindrer og forbedrer huden.

KJØP NÅ

Creamy Eye Treatment with Avocado

Gir et kremaktig "påfyll" av fuktighet til det delikate området under øynene.

KJØP NÅ

Ultra Facial Cream

En kundefavoritt som tilfører fuktighet 24 timer i døgnet.

KJØP NÅ

Midnight Recovery Concentrate

Vinner av mer enn 50 skjønnhetspriser. En nærende ansiktsolje som synlig gjenoppretter hudens utseende.

KJØP NÅ

Visste du dette?

I 1962 begynte Kiehl's Pharmacy å lansere dristige nye produkter som Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (elsket av Andy Warhol), Kiehl's Lip Balm #1 og Ultra Facial Moisturizer — alle disse produktene er fremdeles blant våre bestselgere i dag.

Opplev våre
ikoniske formler

“For oss er dette er et unikt øyeblikk som lar oss feire formlene som kundene våre har elsket gjennom Kiehl's generasjoner. Dufter kan ta oss med på en herlig reise tilbake i tid og vi inviterer deg til å oppleve arven vår på egen hånd, med noen av våre ikoniske formler. "

Gled deg over et utvalg av de henrivende og ettertraktede eteriske oljene som apoteket solgte på 1920-tallet, vår klassiske lindrende rosevannstoner som opprinnelig ble lansert på 1960-tallet samt de milde og forfriskende glyserinsåpestykkene som var svært populære gjennom hele 1980-tallet.

- Cammie Cannella, VP of Global Education

EKSKLUSIVE RELANSERINGER

Fortune Seeker Essence Oil

Forfriskende toppnoter av sitron og bergamott, hjertenoter av franske roser og petitgrain og til slutt bunnoter av rosentre. Opprinnelig laget for å bringe lykke.

KJØP NÅ

Jinx-Removing Essence Oil

Bli lokket av toppnoter av bergamott og appelsin, hjertenoter av kardemomme og sjasmin og til slutt bunnoter av sedertre, sandeltre og vetiver. Opprinnelig laget for å fjerne ulykke.

KJØP NÅ

Love-Luring Essence Oil

Lokkende med toppnoter av bergamott, hjertenoter av rose og sjasmin og til slutt bunnoter av vanilje og sedertre. Opprinnelig laget for å tiltrekke seg kjærlighet.

KJØP NÅ

Visste du dette?

Inspirert av kolleksjonen vår fra 1960-tallet, Rosewater Toners, er vår hudmykgjørende formel infusert med importert rosevann og bærekraftig hentet hele tyrkiske rosekronblader — som er håndplukket fra “rose garden of the world."

EKSKLUSIVE RELANSERINGER

Rosewater Toner

Beroliger med en frisk aroma og giver fugt og balance til en glat, silkeblød hud.

Vidste du?

Vores samling af Rosewater Toners fra 1960'erne har skabt inspiration til vores blødgørende formel til huden, som er infunderet med importeret rosenvand og bæredygtigt fremskaffede, hele tyrkiske rosenblade - håndplukket fra “rose garden of the world.”

EKSKLUSIVE RELANSERINGER

Jabones de glicerina heritage

Glycerin Soaps

Tilgjengelig med frisk urteduft eller uparfymert er såpen formulert slik at den skummer luksuriøst og løfter bort smuss.

Visste du dette?

Våre rene såper ble opprinnelig utformet på 1990-tallet og laget med naturlig glyserin og matrem for effektivt å rense huden med en frisk følelse, de er nå lansert i en oppdatert begrenset utgave med apotekinnpakning.